RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT


* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Laatste Nieuws

* ATTENTIE: Nieuwe groepsfoto

 

20-9-2018  ATTENTIE

Op woensdag 26 september 2018 wordt er voor de website een nieuwe groepsfoto gemaakt van allle deelnemers en trainers. Dit gebeurt voorafgaand aan de training. Dus, kom allemaal op tijd en in RTC-kleding!

* Afsluiting seizoen 2017-2018 met ouder/kind toernooi

 

16-5-2018

tn RTC afsluiting 2018 144 of 161

Het trainingseizoen is weer afgesloten met een ouder/kind toernooi. Er waren veel deelnemers aanwezig, die de door de trainers, onder leiding van hoofdtrainer Frans Neelis, in koppels werden ingedeeld.

Trainer Hans Portier had voor lekkere en gezonde versnaperingen gezorgd, voor tussen de wedstrijden door. Zoey Siemons gaf tot slot iedereen nog een tractatie voor haar verjaardag, waarbij ze door de gehele groep spontaan werd toegezongen. Kortom het was weer heel gezellig en menigeen moest tussen de wedstrijden even op adem komen. Tot slot werd afscheid genomen van trainer Eugene Quax, die nog even werd toegesproken door algemeen manager Hans Emmeirik, die hem een fraaie bos bloemen overhandigde en hem bedankte alles wat hij voor RTC-Breda heeft betekend. De fotocollage op de fotopagina, geeft een goed beeld van het gezellige verloop van dit intern slottoernooi.

* Resultaten JM-Toernooi Tilburg 12 en 13 mei 2018

 

15-5-2018

Op 12 en 13 mei 2018 is het Junior Master toernnoi in sporthal het T-Kwadraad in Tilburg gespeeld en was het laatste 'verplichte' toernooi voor de spelers van RTC-Breda. Aan dit sterk bezette toernooi deden totaal 129 badmintonners mee, waarvan 9 spelers van RTC-Breda. Hiervan behaalden 2 RTC-spelers een 2e plaats, 1 speler een 3e plaats en 3 spelers een 3/4de plaats. Dit zijn mooie resultaten.

Dit had nog beter kunnen zijn, wanneer Dion in de laatste finalepartijen niet noodgedwonen moest opgeven door een blessure. Dit gebeurde in de finalepartij JE-U11 tegen de no. 1 geplaatste Sam Cuntapay. Ook kon hij daardoor niet de finalepartij spelen in het Gemengddubbel. In de dubbel-U11 heeft Dion, samen met Daan Verbaten, nog een 2e plaats behaald. Als nummer-1 op de ranglijst van het Junior Mastercircuit, was hij ook uitgenodigd om de finalewedstrijden te spelen in Hoogeveen, maar het is nu ook twijfelachtiig of hij op tijd hersteld is. Dit zou jammer zijn, want dit heeft hij niet verdiend, gezien de mooie resulaten die hij dit seizoen heeft behaald in het JM circuit. 

De toernooi uitslagen zijn: JE-U11, 2e plaats Dion Hoegen; JD-U11, 2e plaats Dion Hoegen met Daan Verbaten; GD-U11, 3e plaats Daan Verbaten; JD-U13, 3/4e plaats Max Strijker met Jochem Manne; JD-U17'3/4 plaats Bram Strijker met Chairudin Tuarita. Zie de foto's op de Fotopagina.

* RTC-spelers in de prijzen bij JM toernooi in Tegelen 2018

 

23-4-2018

In het weekend van 21 en 22 april 2018 zijn 9 RTC-spelers afgereisd naar Limburg, voor deelname aan het Junior Master toernooi in Tegelen. In totaal namen er 154 spelers aan deel, waarvan zo'n 30 buitenlandse spelers.  

Vier RTC-spelers zijn in de TOP-3 geeindigd, waarvan 2 spelers een fraaie 1ste plaats hebben behaald in de klasse U11. In de Gemengddubbel U11 moesten de koppels, Daan Verbaten & Megan Molier en Dion Hoegen & Sterre Bang, tegen elkaar in de finale. Het koppel van Daan wist in een 3-setter, met slechts 4 punten verschil, uiteindelijk te winnen.  De resultaten zijn: HD-U11 1ste plaats winnaars: Daan Verbaten met Dion Hoegen. Zij waren terecht als no.1 geplaatst. GD-U11 1ste plaats: Daan Verbaten met Megan Molier en 2de plaats: Dion Hoegen met Sterre Bang. ME-U11: 3de plaats Daan Verbaaten. MD-U17: 3de plaats Bram Strijker met Chairudin Tuarita, zij moesten het in de halve finale opnemen tegen een no. 1 geplaatste speler. Mooie resultaten!

* ATTENTIE: MAANDAGTRAINING VAN 23 NAAR 30 APRIL VERPLAATST.

 

20-4-2018

De maandag training van 23 april is verplaatst naar de maandag 30 april ! Dit geld dus voor de groep van Eugene, Hans en Rob.

Subcategorieën

  • Laatste aanpassing website:
    donderdag 20 september 2018.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.